.

פטריות ושלושת הגבינות

מרכיבים

 

(4 מנות)

אריזה של פטריות שמפיניון מרינה למילוי.

גביע גבינת קוטג'.

גבינת פקורינו.

גבינה צהובה מגוררת.

2 כפות שמן זית.

פלפל שחור.

עגבניות מיובשות.

עלי עירית קצוצה.

2 שיני שום כתושות.

 

אופן הכנה
 

1. קוטמים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן דק דק כתוספת לתערובת.

2. קוצצים את העגבניות המיובשות ומכניסים לקערה יחד עם גבינת הקוטג', הגבינה הצהובה והתבלינים.

3. מוסיפים את השום הכתוש, בוחשים את המרכיבים וממלאים את הפטריות.

4. מגרדים בנדיבות גבינת פיקורינו מעל הפטריות.

5. מחממים תנור ל 200°C ומכניסים את הפטריות למשך כ-30 דקות עד הזהבה.

6. לפני ההגשה לקשט בעירית הקצוצה.

 

בתיאבון!

 

*התמונות להמחשה בלבד.


חזור למנות חלביות »