.

שבלולי בצק פריך בקרם בטטות

מרכיבים

(30 מנות)

חבילת בצק פריך למאפים מלוחים של מעדנות, מופשר לפי הוראות היצרן.

2 בטטות גדולות, מבושלות.

50 גרם חמאה.

בצל גדול, חתוך לקוביות קטנות.

1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת.

1/2 כוס גבינת פטה כבשים 16% מגוררת.

אופן הכנה
 

1. מועכים את הבטטות החמות בקערה ומניחים לצינון.

2. ממיסים במחבת חמה את החמאה ומטגנים את הבצל לשקיפות.

3. מוסיפים את הבצל והגבינות לקערת הבטטות ומערבבים.

4. על משטח עבודה פורסים את הבצק ומורחים בנדיבות את המלית, מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.

5. מניחים את השבלולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170°C כ-25 דקות עד להזהבה. מגישים חם.

 

בתיאבון!

 

*התמונות להמחשה בלבד.


חזור למנות חלביות »